Изработка на уеб сайтове и електронни магазини

Както по дрехите посрещат, така лицето Ви в Интернет определя бъдещето на Вашия бизнес. Никой днес не се доверява без старателно проучване в Интернет. Погрижете се Вашата визия да вдъхва желание у клиентите да Ви се доверят. Ние ще направим Вашият уеб сайт или онлайн магазин работещ - представителен и работещ.

Направи запитване

Изработка на мобилни приложения и специализиран софтуер

В дни когато смартфоните са необходимост и общодостъпно средство за комуникация е необходимо и Вашият бизнес да бъде поставен директно пред очите им – в техния телефон. Последните проучвания показват, че над 40% от Интернет търсенията и интеракции се извършват през мобилни устройства. Вашият сайт ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да бъде визуализиран перфектно на мобилни устройства. Така ще подобрите връзката си с контрагенти и клиенти.

Направи запитване

Одит и редизайн на съществуващи сайтове и онлайн магазини

Имате уеб сайт, но не сте получавате желаното от него? Не ви харесва дизайна на сайта? Искате да имате мобилна версия? Искате да имате по-хубав сайт от конкурентите си? Не се колебайте - Simply Impressive ще помогне! Можем да направим одит на уеб сайта и да го подобрим!

Направи запитване

Поддръжка

И все пак, нищо не може да съществува без да му се обръща необходимото внимание. Услугите по поддръжка ще Ви гарантират, че бизнесът Ви в Интернет функционира както трябва и предоставя най-актуалното съдържание.

Направи запитване

Мисия

Да бъдем различни. Да създаваме работещи продукти. Лесни за употреба. Без малък шрифт. Да бъдем Simply Impressive.

Направи запитване